Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Bijeenkomst over beroerte (C.V.A.)

Bijeenkomst over beroerte (C.V.A.)De afdeling Dordrecht Gorinchem van de Nederlandse CVA-vereniging ‘Samen Verder’  regio Zuid-Holland houdt een bijeenkomst op zaterdag 25 januari a.s. in  Verpleeghuis ‘Crabbehoff’, Groen van Prinsterenweg 38, 3317 SP  te Dordrecht.

De bijeenkomst is van 14.00 uur tot 16.30 uur en is bedoeld voor mensen die een beroerte (CVA) hebben gehad en hun naasten.

Cerebro Vasculair Accident (CVA) is de medische term voor een ongeluk in de vaten van de hersenen. In het dagelijks taalgebruik heet een CVA een beroerte, hersenbloeding of herseninfarct. Ieder jaar krijgen ruim 41.000 mensen een CVA, in Nederland moeten circa 500.000 mensen met de gevolgen leven.

Naast leden zijn ook belangstellenden van harte welkom om deze bijeenkomst bij te wonen.
Als u deze bijeenkomst wilt bezoeken dan graag even aanmelden voor 25 januari a.s. op tel.nr. 071 5891688, 010 4320283, ook voor informatie kunt u bellen naar deze nummers.
De toegang is gratis.

Wanneer?
25 januari 2014 van 14.00 tot 16.30 uur
Organisator
CVA vereniging
071 5891688
Locatie:
Groen van Prinsterenweg 38
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.