Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Cabaretduo Vrijdag en Sandifort is hartverscheurend geestig

Cabaretduo Vrijdag en Sandifort is hartverscheurend geestig

De voorstelling Hulphond van komisch gelegenheidsduo Remco Vrijdag en Martine Sandifort werd vol lof in de pers ontvangen. ‘Personages die je naar adem doen happen en lachstuipen veroorzaken’, schreef de Volkskrant. Op zaterdag 25 januari is Hulphond te zien bij Kunstmin in het Energiehuis.

Hulphond is een muzikale cabaretvoorstelling voor en door mensen die wel wat hulp kunnen gebruiken. Een stel dat het in de broek doet van verliefdheid, een suïcidale corpsbal, een dove zangdocent en een gemankeerde homotherapeut stoeien met zichzelf, hun relaties en het leven. Grenzeloos muzikaal, hartverscheurend geestig en schaamteloos ontroerend.

Martine Sandifort vormde ooit een succesvol duo met Alex Klaasen. Remko Vrijdag speelde als Vliegende Panter elke zaal plat. Ze kennen elkaar  van de Academie voor Kleinkunst en waren op televisie te zien bij programma’s als Kopspijkers en Koefnoen. Nu staan ze eindelijk samen in het theater.

Kijk voor meer informatie en kaartverkoop op www.kunstmin.nl.
 

Wanneer?
25 januari 2014 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
Energiehuis
Locatie:
Noordendijk 148
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.