Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Stoere meisjes in het Energiehuis

Stoere meisjes in het Energiehuis
 
Zes meisjes moeten nablijven. Ze hebben straf omdat ze te wild zijn, te vrij. Ze vervelen zich maar al snel begint de energie te borrelen en zetten ze het klaslokaal op zijn kop. Dit is in een notendop waar de voorstelling Wild Thing van Maas Theater en Dans over gaat. Op zondag 26 januari om 14.00 uur is Wild Thing te zien bij Kunstmin in het Energiehuis. De voorstelling is leuk voor iedereen vanaf zes jaar.
 
In Wild Thing zie je de stoere kant van meisjes, hun fysieke kracht en uithoudingsvermogen. In de dans zoeken ze hun grenzen en maken baldadig plezier. Maar het blijven ook meisjes. Ze troeven elkaar af, zijn jaloers en hebben een klein hartje. Een loflied op alle Pippies, Ronja’s, Lara’s, Mega Mindy’s en andere stevige types. 
 
Wild Thing is dans met live percussiemuziek. De danseressen trommelen op hun lichaam, zingen, stampen en gebruiken het hele podium als muziekinstrument. 
 
Wanneer?
26 januari 2014 van 14.00 tot 00.00 uur
Organisator
Energiehuis
Locatie:
Noordendijk 148
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.