Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Informatieavond Beeldkwaliteitplan Binnenstad

Informatieavond Beeldkwaliteitplan Binnenstad

Het huidige beeld van de Dordtse binnenstad heeft een grote kwaliteit. Dat beeld en die kwaliteit komen samen in het Beeldkwaliteitplan dat voor behoud en versterking ervan moet zorgen. Het Beeldkwaliteitplan is in concept klaar.
 
U wordt van harte uitgenodigd voor de informatieavond over het Beeldkwaliteitplan op 29 januari van 19.30 uur tot 21.30 uur in kamer 1, Stadskantoor, Spuiboulevard 300 in Dordrecht.
 
Om 19.30 uur en om 20.30 uur wordt er een korte presentatie gegeven. Voor en na deze presentatie is er ruimte om vragen te stellen. 

Beeldkwaliteitplan
In het concept Beeldkwaliteitplan Binnenstad is de ontwikkelgeschiedenis van de binnenstad van Dordrecht weergegeven en zijn toetsingscriteria aangegeven om bouwinitiatieven en plannen aan te toetsen. Deze criteria gaan onderdeel uitmaken van de herziene Welstandsnota.
 
Reageren
Tot 12 februari 2014 heeft u de gelegenheid om te reageren op het concept Beeldkwaliteitplan. Dit kan via mailadres monarch@dordrecht.nl

Wanneer?
29 januari 2014 van 19.30 tot 21.30 uur
Organisator
Gemeente Dordrecht
Locatie:
Kamer 1 in het Stadskantoor aan de Spuiboulevard 300
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.