Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Grupo Noya


Deze acht-koppige band speelt opzwepende strakke Marokkaanse ritmes met mystieke zang. Stevig blazerswerk, cross-overs met latin, funk, reggae en jazz, met af en toe een knipoog naar hiphop, worden ingezet om het publiek uit hun dak te laten gaan. Dat doet NOYA met bewerkingen van bekende Raï nummers van Khaled.
 
Door de cultureel diverse bezetting ontstaat er een verrassend rijke vorm van Raï. De roots van de muzikanten, waaronder een Israëlisch-Nederlandse blazerssectie, Nederlandse toetsenist, Marokkaanse funk/rock/latin ritmesectie en Marokkaanse zanger en leadgitarist, hoor je terug in de bewerkingen van de nummers.
 
Grupo Noya speelt op donderdag 30 januari 2014 Talentstage, Popcentrale. Aanvang 20.30 uur en de entree is gratis.
 

Wanneer?
30 januari 2014 van 20.30 tot 00.00 uur
Organisator
De Popcentrale
088-8885350
sjoerd@popcentrale.nl
Locatie:
Noordendijk 148 (Energiehuis)
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.