Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Fried Bourbon

Fried Bourbon

Op 31 januari staat Jazzpodium DJS weer in het teken van de blues. Ditmaal is Fried Bourbon te gast, Belgisch fijnste blues- en boogieband. Fried Bourbon staat bekend om zijn originele benade-ring die niet alleen vakmanschap maar ook authenticiteit uitstraalt. Met het nieuwe album ‘Gravy Train’ en de vele festivaloptredens bewijst deze formatie tot de top van de Benelux bluesscene te behoren. Met ijzersterk harpwerk, een fat body gitaar en een aanstekelijke stompende en bonkende ritmesectie zorgen ze telkens voor wiegende heupen en kippenvel!

De suggestieve teksten van zanger Steven Troch worden afgewisseld met het krakend hout en ijzer van de bluesharp. De gitaar van Tim Lelegems verzorgt de begeleiding en het rake solowerk. Met wat jazz in zijn linkerachterzak en blues aan zijn plectrum geeft hij stampvoetend de richting aan. Drummer Marc Gijbels en bassist Chris Forget zorgen voor een solide ritmesectie.

De nieuwe cd ‘Gravy Train’ is opvolger van de veel geprezen cd’s ‘Natural Born Houdini’ (2003), ‘Boogie Blend Blues (2007) en ‘Deep Fried’ (2009 ) en ontving inmiddels lovende recensies. Een puike combinatie van vakmanschap en eigen inbreng (Keys & Chords ). Wer traditionellen blues mag, kann hier bedenklos zugreifen (Bluesbox). Niet voor niets werd frontman Steven Troch in Atlanta uitverkozen tot King Of Swing.  Een eerbiedwaardige titel die net zo goed van toepassing is op dit complete gezelschap (Jazzism).

Plaats: Jazzpodium DJS
Adres: Grotekerksplein 1
Deur open: 21.30 uur / Aanvang: 22.30 uur
 

Wanneer?
31 januari 2014 van 21.30 tot 00.00 uur
Organisator
Jazzpodium DJS
Locatie:
Grotekerksplein 1
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.