Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

BvD per fiets door Dordtse polders

BvD per fiets door Dordtse polders

Campagneteam van Beter Voor Dordt per fiets door de Dordtse polders.

Om nog eens te benadrukken dat verkiezingen echt over iets gaan waarbij het uitbrengen van een stem wel degelijk invloed heeft, zullen we beginnen met een rondje om de Zuidpolder.

Start fietstocht: 11.00 vanaf de locatie Waterjuffer/Watertoren Dubbeldam.

We kijken met veel voldoening naar het behaalde resultaat van maart 2010 dat ertoe heeft geleid dat de Zuidpolder niet langer een bouwlocatie is maar definitief als agrarisch gebied is opgenomen zowel in het bestemmingsplan als in de Provinciale Structuurvisie.

Beter Voor Dordt zal zich ook in de komende periode inzetten voor behoud van het karakteristieke polderlandschap als een van de kernkwaliteiten van ons eiland.

Na de fietstocht door de Dordtse polders trekt het campagneteam Dubbeldam in waar we rond 12.00 te vinden zullen zijn op het Damplein en het gesprek aan zullen gaan met de Dubbeldammers over alle zaken die men bij ons wil aankaarten.

 

Wanneer?
1 maart 2014 van 11.00 tot 00.00 uur
Organisator
Beter voor Dordt
Locatie:
Waterjuffer/Watertoren Dubbeldam
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.