Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Bram van Ojik start nominaties Groen Lintjes

Bram van Ojik start nominaties Groen Lintjes

Op 1 maart complimentendag opent Bram van Ojik de nominaties voor de Groene Lintjes Drechtsteden samen met de Kitty Kruger, René van Engelen en Laura Kroes lijstrekkers GroenLinks in Dordrecht, Papendrecht en Zwijndrecht

Wanneer?
1 maart 2014 van 09.30 tot 11.00 uur
Organisator
GroenLinks Drechtsteden
0653768190
nienke.blauw@gmail.com
Locatie:
Voorstraat/vriesestraat
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.