Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Gerard Schouw opent pop-up D-Cafe

Gerard Schouw opent pop-up D-Cafe

Op zondag 2 maart opent het Dordtse  D66 Tweede Kamerlid Gerard Schouw in bijzijn van zijn collega Kamerlid Paul van Meenen en D66- Europarlementariër Gerben Jan Gerbrandy het pop-up D-Café  om twaalf uur. Vervolgens is het woord aan Hans Berrevoets over de Dordtse historie. Daarna zullen de Dordtse D66kandidaten – mogelijk met steun van de landelijke politici - het standbeeld van gebroeders de Witt met water, spons en veger reinigen.

Wanneer?
2 maart 2014 van 12.00 tot 00.00 uur
Organisator
D66
Locatie:
Pop-up D-Café aan de Grotekerksbuurt 8
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.