Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Dixieland Band Ode Jazz

Dixieland Band Ode Jazz

Aanstaande zondag is het weer Dixie zondag in Grand café Dordts Genoegen. Dan treed voor de eerste keer in Dordrecht de Dixieland band Ode Jazz op.Zij zijn een van de aansprekende dixieland orkesten van dit moment. Met meer dan 30 jaar ervaring weten zij inmiddels wel hoe een feestje te bouwen. Plezier, enthousiasme en originaliteit, zijn de bindende factoren in dit prima op elkaar ingespeelde en zeer ervaren orkest . Jaarlijks worden vele optredens met succes afgeleverd waarbij niet alleen de dixieland maar ook diverse ander stijlen ten gehore worden gebracht. Daarnaast zijn er ook nog een aantal leuke nummers van eigen hand te horen. Het orkest heeft inmiddels op iedere Jazzfestival van naam gespeeld in Nederland en treed regelmatig ook in het buitenland op.

Wanneer?
2 maart 2014 van 16.00 tot 19.30 uur
Organisator
Dordts Genoegen
078 8438001
info@dordtsgenoegen.nl
Locatie:
Voorstraat 256
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.