Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Stef Bos bezingt de lente

Stef Bos bezingt de lente
 
Dit voorjaar staat Stef Bos, samen met gitarist René van Mierlo, op de planken van circa 35 theaters in Nederland en België. Op donderdag 3 april is het duo te zien en te horen bij Kunstmin in het Energiehuis. 
In een kleine bezetting gaan ze op zoek naar iets groots. Het begin van een cyclus, de lente; een kraamkamer van nieuwe songs. Met een piano als moeder, een gitaar als vader en een stem om ze leven in te blazen. 
Wanneer?
3 maart 2014 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
Energiehuis
Locatie:
Noordendijk 148
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.