Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

CDA: minder overheid, meer Dubbeldam

CDA: minder overheid, meer Dubbeldam

Op 3 maart organiseert het CDA Dordrecht een discussieavond over het thema: ‘Op weg naar een nieuw Damplein’. Deze openbare avond wordt gehouden in De Gravin/Gravenhorst, Vijverlaan 1002, aanvang 20.00 uur. De huidige staat van het Damplein is vele Dubbeldammers een doorn in het oog. Ook het CDA vindt een grondige opknapbeurt en verbouwing, waarmee het plein weer een aantal decennia vooruit kan, hard nodig. Wijkwinkels zijn van groot belang voor gezinnen en ouderen en hebben ook een belangrijke sociale functie.

Het CDA staat voor minder overheid, meer samenleving. Daarom kan iedere Dubbeldammer deze avond meepraten over de toekomst van het Damplein. Het CDA vindt dat niet de overheid, maar Dubbeldammers zelf moeten kunnen bepalen hoe het Damplein eruit komt te zien. Zodra we met elkaar een breed gedragen plan hebben bedacht, zal het CDA dat plan namens Dubbeldam aandragen en verdedigen in de gemeenteraad.

Tijdens deze avond zijn ook betrokken ondernemers aanwezig, onder andere Pel 't Lam van de Plus en architect Andries Lugten, die ter inspiratie een aantal voorstellen voor een inrichtingsplan zal tonen. Het CDA nodigt daarom alle buurtbewoners, vertegenwoordigers van de verkeerswerkgroep Dubbeldam, Dubbeldamse wijkagenten en alle andere betrokken Dubbeldammers van harte uit voor deze avond, die onder leiding staat van CDA kandidaat Theo Oostenrijk. Iedereen mag zijn of haar mening geven, uw inbreng wordt zeer op prijs gesteld!

Wanneer?
3 maart 2014 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
CDA Dordrecht
Locatie:
De Gravin/Gravenhorst, Vijverlaan 1002
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.