Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Politieke Popquiz in Bibelot

Politieke Popquiz in Bibelot

Weet jij het beter dan de politiek?

Voorafgaand aan de raadsverkiezingen in Dordrecht op 19 maart organiseert de VVD in samenwerking met Bibelot de politieke popquiz, waarbij de politieke muziekkennis van de Dordtse  inwoners wordt getest. De quiz vindt plaats op 5 maart in de Main Stage van Bibelot.

Politiek vs. burgers
Iedere politieke partij vaardigt vier kandidaten af die samen een team vormen. Denk jij dat je het beter weet dan deze politieke teams? Maak dan samen met anderen deel uit van de ‘burger’ teams en versla de politieke teams in deze spannende strijd!

Aanmelden
De avond wordt geleid door Irene Koene en John van der Net. Muzikale ondersteuning is er van DJ Denman. Aanmelden kan via info@vvddordrecht.nl

Wanneer?
5 maart 2014 van 20.30 tot 00.00 uur
Organisator
Poppodium Bibelot
+31(0)78 89 033 21
Locatie:
Noordendijk 148
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.