Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

On Stage concerten

On Stage concerten

Vrijdag 7 maart 2014 aanvang 20.00 uur. Toegang gratis

Bij Muziekstroom in Ketel 1 van het Energiehuis in Dordrecht is dit seizoen één keer per maand het open podium “On Stage”. Vrijdag 7 maart treden musici van allerlei pluimage op die akoestische muziek spelen. Klassiek, jazz, wereldmuziek komen aan bod in een afwisselend programma. Amateur, semi-prof of professioneel, als solist, duo, trio, groep of een ensemble, iedereen is welkom. 

7 maart staan op het podium 
Phoenix Lights uit Den Haag, bestaande uit Laurens en Sandra, spelen eigen liedjes. Sinds september 2013 zijn zij gestart als duo en hun muziek is geïnspireerd door artiesten als Queen en Pink Floyd, maar ook door klassieke muziek.

In 2010 begon de Rotterdamse Willemijn van Helden samen met Jan van Helden, vaste gitarist en tevens haar broer als duo SETH met het schrijven van sferische en verhalende folk- en popmuziek.  Bij Muziekstroom zal het duo weer 'back to basics' gaan in de basisbezetting zang en gitaar.

Als swingende afsluiter van de avond treedt het latinorkest Charanga de La Moneda op.  Het Charanga orkest werd ruim 13 jaar geleden opgericht als een docenten orkest op de toenmalige Toonkunstmuziekschool. Aanvankelijk werd het traditionele Cubaanse  charanga repertoire beoefend uit de jaren ‘30 en

‘40, maar inmiddels ontwikkelt dit orkest zich tot een allround groep op het gebied van de Latijns Amerikaanse en Caribische muziek. Onder de bezielende leiding van de bekende zanger/gitarist Luis Santana speelt Charanga  zonnige en dansbare merengues, calypsos, bachatas, danzones, boleros.  

Aanvang van On Stage is 20.00 uur en de toegang gratis.

Wanneer?
7 maart 2014 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
Muziekstroom
Locatie:
Noordendijk 148
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.