Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Zwemmen, schaatsen & fitnessen

Zwemmen, schaatsen & fitnessen

Op 7 maart 2014 bestaat Optisport, de exploitant van de Sportboulevard Dordrecht 20 jaar. Dit wordt gevierd met diverse leuke jubileumacties. Zo kan iedereen op vrijdag 7 maart komen zwemmen, fitnessen of schaatsen voor de prijs van 20 jaar geleden en worden alle bezoekers op deze feestelijke dag getrakteerd.

Jubileumacties
Zwemmen, schaatsen en fitnessen voor de prijs van 20 jaar geleden betekent dat iedere bezoeker op vrijdag 7 maart een korting van 35% ontvangt. Ben je in maart 1994 geboren? Dan mag je de hele maand maart gratis komen fitnessen, zwemmen of schaatsen bij de Sportboulevard Dordrecht!
Alle kinderen die zwemles volgen bij Optisport krijgen een mooie kleurplaat van Zed en Sop, de avonturiers die de kinderen aanmoedigen tijdens de zwemlessen.

Vrijdag 7 maart is tevens de aftrap voor leuke acties in de horecagelegenheden van Optisport met kans op een verzorgde reis voor 2 personen naar de Champions League finale in Lissabon, kaartjes voor de bekerfinale in De Kuip, weekendjes weg in een bungalow en vele andere leuke gadgets.

Historie
Optisport, de exploitant van de Sportboulevard Dordrecht, begon in 1994 met één zwembad. In twee decennia kwamen er steeds meer accommodaties bij: zwembaden, schaatsbanen, fitnesscentra en sporthallen. Inmiddels is Optisport uitgegroeid tot een bedrijf met 1500 medewerkers dat door heel Nederland meer dan 200 sportaccommodaties exploiteert voor gemeenten.

Wanneer?
7 maart 2014 van 00.00 tot 00.00 uur
Organisator
Optisport
Locatie:
Sportboulevard
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.