Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Klavierconcert door Cor Bakker en Mike Boddé

Klavierconcert door Cor Bakker en Mike Boddé

Eén vleugel, twintig vingers. Als Cor Bakker en Mike Boddé achter het klavier kruipen, wordt het toveren met toetsen. Op vrijdag 7 maart kan het publiek in het Energiehuis genieten van hun eerste gezamenlijke theaterconcert. Dat belooft een combinatie te worden van hoogstandjes op vleugel en piano en een vleugje cabaret.

Cor en Mike spelen mooie, onvergetelijke en bijzondere liedjes. Ze geven muziekcolleges en vereren hun idolen. Een verrassende avond met pianohoogstandjes, improvisaties en natuurlijk enorm veel humor. Met muzikaal ondersteuning van Tom Beek op saxofoon.

Wanneer?
7 maart 2014 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
Energiehuis
Locatie:
Noordendijk 148
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.