Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Sublieme satire van Micha Wertheim

Sublieme satire van Micha Wertheim

Micha Wertheim grossiert in slimme grappen en aarzelt niet om met dubbele bodems verwarring te brengen. Wie een moraal wil, mag daar zelf naar op zoek gaan, want als de cabaretier ergens een hekel aan heeft dan zijn het voorgekookte meningen. Op zaterdag 8 maart is Micha Wertheim te zien bij Kunstmin in het Energiehuis.

‘Wertheim tergt publiek met sublieme, trage satire’, kopte NRC Handelsblad en beloonde Voor Je Het Weet met vijf sterren. Voor je het weet heb je de kaartjes in huis, voor je het weet zit je in de zaal, voor je het weet is het begonnen en voor je het weet is het weer voorbij.

Wanneer?
8 maart 2014 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
Energiehuis
Locatie:
Noordendijk 148
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.