Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Verhalen, muziek en dans uit Kameroen

Verhalen, muziek en dans uit Kameroen

Woensdag 12 maart is er van 10.00 tot 12.00 uur weer een Open Huis in de Ontmoetingskerk in Sterrenburg.

Deze morgen zal mevrouw Judith Moni Ateba uit Kameroen vertellen over haar land. Door het vertellen van oude verhalen, door beelden, muziek en dans neemt zij ons als het ware even mee naar dit prachtige Afrikaanse land.

Ook Gonnie Walrecht die nauw bij het Wakka project in Dordrechts partnergemeente Bamenda betrokken is, zal aanwezig zijn met allerlei mooie spulletjes uit Kameroen, die te koop zijn voor dit goede doel.

In een gastvrije omgeving is iedereen van harte welkom. Er wordt koffie en thee geschonken, er is een boekentafel en er is gelegenheid om anderen te ontmoeten.

Per openbaar vervoer is de kerk aan de Slangenburg 3 te bereiken via de buslijnen 5 en 7. De bussen stoppen voor de ingang van de kerk.

Wanneer?
12 maart 2014 van 10.00 tot 12.00 uur
Organisator
het kerkelijk opbouwwerk van de Ontmoetingskerk
070 - 319 19 38
ria.keijzer@casema.nl
Locatie:
De Ontmoetingskerk aan de Slangenburg (wijk Sterrenburg)
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.