Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Later werken in de zorg? Kom naar de Opleidingsmarkt

Scholieren die dit jaar of volgend jaar examen doen en verder willen in de zorg, zijn van harte welkom bij de Opleidingsmarkt in het Albert Schweitzer ziekenhuis. Die vindt plaats op vrijdag 14 maart van 16.00 tot 20.00 uur op de locatie Dordwijk/Gezondheidspark.

Tijdens deze inloopmiddag/avond kunnen jongeren kennismaken met beroepen in het ziekenhuis zoals doktersassistente, verpleegkundige, laborant of arts. Het gaat om studies op de niveaus MBO, HBO en WO.

Op de Opleidingsmarkt kunnen de scholieren informatiestands bezoeken en vragen stellen aan medewerkers van het ziekenhuis en aan docenten van diverse opleidingen. Er zijn rondleidingen door onder meer het 'Skillslab' van het ziekenhuis: een hypermodern trainingslokaal waar de 'echte' artsen en verpleegkundigen ook lessen volgen.

De inloop is vrij.

Wanneer?
14 maart 2014 van 16.00 tot 20.00 uur
Organisator
Albert Schweitzer Ziekenhuis
Locatie:
Locatie Dordwijk / Gezondheidspark
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.