Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Theatersport in Inter Amicos

Theatersport in Inter Amicos


Zaterdag 15 maart 2014 krijgt de Dordtse vereniging voor improvisatietheater “Fijn Dank U Wel!” bezoek van de Rotterdamse collega’s van “de Buren van Marlies”.
De avondvullende voorstelling zal dit keer bestaan uit theatersport. Dat betekent dat de spelers van beide verenigingen elkaar uitdagen tot het spelen van een aantal korte volledig geïmproviseerde scènes waarin suggesties van het publiek gebruikt worden. Dat levert komische, absurde, ontroerende en muzikale taferelen op. Natuurlijk zijn er rozen om naar de spelers te gooien en uiteraard bepaalt het publiek samen met de strenge maar rechtvaardige rechters wie de winnaar is. Wie gaat het meest creatief om met uw suggesties?
Theatersport door Fijn Dank U Wel, dat moet je een keer gezien hebben!

Waar: theater Inter Amicos Christiaan de Wethstraat 2a Dordrecht
Wanneer: zaterdag 15 maart 2014 om 20.15 uur
Reserveren via: fijndankuwel@hotmail.com

Wanneer?
15 maart 2014 van 20.15 tot 00.00 uur
Locatie:
Christiaan de Wethstraat 2a
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.