Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Victor Reinier en Oda Spelbos samen in de Passievrucht

Victor Reinier en Oda Spelbos samen in de Passievrucht

Bij het grote publiek zijn Victor Reinier en Oda Spelbos bekend van de televisieserie Flikken Maastricht. Dat ze ook op het toneel prima kunnen samenwerken, bewijst de  voorstelling De Passievrucht, die op zaterdag 15 maart te zien is bij Kunstmin in het Energiehuis.

De Passievrucht, naar het boek van Karel Glastra van Loon, vertelt het intrigerende verhaal van Armin (Victor Reinier) die na het overlijden van zijn vriendin Monika ontdekt dat hij onvruchtbaar is. De vraag die zich dan opdringt is wie de biologische vader is van zijn dertienjarige zoon Bo. Armin inventariseert welke mannen in aanmerking komen en gaat op zoek naar de waarheid. Oda Spelbos speelt Ellen, de nieuwe vriendin van Armin. Zij heeft de charismatische Monika goed gekend.
 

Wanneer?
15 maart 2014 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
Energiehuis
Locatie:
Noordendijk 148
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.