Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Open Atelierroute 2014

Open Atelierroute 2014

Ruim 50 professionele beeldend kunstenaars en vormgevers uit Dordrecht openen op zaterdag 15 en zondag 16 maart van 11 tot 17 uur hun deuren voor het publiek. Zij tonen hun nieuwste werken en vertellen over hun kunstenaarschap. Startlocatie is de voormalige Kunstkerk aan de Museumstraat 65. Vanaf 11 uur kunt u hier terecht voor informatie en een plattegrond. Ook is er een tentoonstelling te zien met werken van kunstenaars uit Dordrecht.

Tentoonstelling
Op beide dagen worden in de voormalige Kunstkerk doorlopend korte films getoond van Dordtse filmmakers en beeldend kunstenaars. Er zijn films te zien van Jeanne van der Horst, Frans van Lent, S. Kurt, Annemarie Strijbosch en Teresiña Talarico. Ook is er werk te zien van mode- en accessoireontwerper Sarena Huizinga.

Bustour
Op zaterdag en zondag vertrekt er om 11.30 uur vanaf de Museumstraat 65 een gratis bus onder leiding van gids en kunstkenner Peter Marijnissen naar ateliers die buiten het centrum liggen. Duur 2,5 uur, maximaal acht personen. Aanmelden kan via atelierroute@dordrechtsmuseum.nl onder vermelding van naam, aantal personen en de dag.

Deelnemende kunstenaars/ kunstenaarsinitiatieven:
Banketje Harriët van Reek Geerten Ten Bosch, Jan Barel, Boy Bastiaans, Liesbeth Bitter, Rinus Blommaert, Wim van Broekhoven, Saskia van Broekhoven, Brigitte Buitenhuis, Henk van Dalen, Jan Detrie, Fransje Diekmann, DOOR, Gemma Frowijn, Ron Gennisse, Miriam de Goeij, Nel de Graag, Diana van Hal, Felice Hanssen, Katinka van Haren, Frits van der Horst, Jeanne van der Horst, Sarena Huizinga, Anja de Jong, René de Jong, Tamara Jungnickel, Ad Koomans, Ton Kraayeveld, Barbara Kruyt, Trudy Kunkeler, S. Kurt, Frans van Lent, Gerhard Lentink, Marinde Molendijk, Jaap Nederlof, niet vouwen a.u.b./ plutas, Ingrid Ostenk, Nico Parlevliet, Pictura, Manuela Porceddu, Marijk Renia, SBK Dordrecht, Singel 222, Mar Slingerland, Annemarie Strijbosch, Teresiña Talarico, Yvo van der Vat, Maria Vermijn, Bea de Visser, Robert Visser, Jan Willem van Welzenis, Ad Wesseling, Ferdi Wouters, Zaza Wouters, Albert Zwaan.

Open Atelierroute Dordrecht
Start: Museumstraat 65 (Kunstkerk)
Initiatief: Dordrechts Museum

Wanneer?
Van 15 maart 2014 11.00 uur tot 16 maart 2014 17.00 uur
Organisator
Dordts Museum
+31 (0)78 770 5320
e.kara@dordrecht.nl
Locatie:
Nieuwe Haven 30
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.