Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Voorlichting over gezond bewegen

Voorlichting over gezond bewegen

Oud-judoka Deborah Gravenstijn geeft dinsdag 18 maart voorlichting over gezond bewegen in De Prinsemarij. Zij vertelt dan onder meer over het beweegaanbod van DeetosSnel en de voordelen van een gezonde leefstijl.

Deze voorlichtingsbijeenkomst vindt plaats in De Prinsemarij, onderdeel van Het Spectrum, aan de Nassauweg 2. De aanvang is 14.00 uur en het duurt tot ongeveer 15.30 uur.
Wilma Schapendonk, van MEE-Drechtsteden en werkzaam in De Prinsemarij en de wijk Nieuw-Krispijn, vertelt meer over hoe je gezond kunt leven en de voordelen ervan. Deborah Gravenstijn gaat dieper in op het brede aanbod van DeetosSnel waar je naast korfballen wekelijks deel kunt nemen aan een diverse aanbod van bewegen en sporten.

Na de voorlichting kunnen belangstellenden kennismaken met de verschillende organisaties die werkzaam zijn binnen De Prinsemarij, zoals de Wijkwinkel, Gezondheidscentrum De Prinsemarij en de vele activiteiten van Het Spectrum en MEE Drechtsteden.

Wanneer?
18 maart 2014 van 14.00 tot 15.30 uur
Organisator
Het Spectrum
078 - 617 23 33
g.peeters@hetspectrum.nl
Locatie:
Nassauweg 2
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.