Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Bidden voor gemeenteraadsverkiezingen


Op 18 maart organiseert ChristenUnie/SGP in Dordrecht een gebedsbijeenkomst, waarmee deverkiezingscampagne afgesloten wordt. Lijsttrekker Rik van der Linden: “Het is geen echte politieke bijeenkomst. We geloven dat we in alles afhankelijk zijn van God en dat hij boven alles staat. Daarom is het goed om op de avond voor de verkiezingen bij elkaar te komen om tot God te bidden.”

Tijdens deze avond zijn er de volgende sprekers:

- ds. J.M.J. Kieviet (Christelijk Gereformeerde Kerk centrum)

- Rik van der Linden en Bert Staat (ChristenUnie en SGP)

- ds. J.W. Aanen (PKN, hervormde wijkgemeente Krispijn)


De bijeenkomst is in de Tritinatiskapel (Vriesestraat 20) en begint om 20 uur. De Trinitaskapel is vanaf 19.30 uur open. Iedereen is van harte welkom.

Wanneer?
18 maart 2014 van 19.30 tot 00.00 uur
Organisator
Trinitatiskapel
0107142144
info@artofvoices.nl
Locatie:
Vriesestraat22
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.