Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Workshop Creatief Denken

Creativiteit is meer dan knutselen. Het gaat om het doorbreken van routine en net even anders denken. Je ogen open houden en anders kijken. Creativiteit is nodig om oplossingen te bedenken voor de kleine en grote problemen van elke dag. Goed nieuws: creatief denken is te leren.

Op een interactieve manier leer je hoe de creatieve denkmethode werkt. Al doende ervaar je de mogelijkheden, door anders te kijken, te denken en te doen.

Wanneer?
19 maart 2014 van 13.00 tot 16.30 uur
Organisator
YMpossible
Locatie:
YMpossible
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.