Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Voorbereidingsavond 'Sociaal doe-het-zelven"

Voorbereidingsavond 'Sociaal doe-het-zelven"

Ter voorbereiding van het evenement "Sociaal doe-het-zelven" op 26 februari heeft er op 22 januari een heel nuttige en inspirerende bijeenkomst plaats gevonden. Er zijn door de aanwezigen veel goede voorstellen aangedragen om het programma te versterken.
Er is een vervolgbijeenkomst afgesproken om het programma voor 26 februari nog één keer met elkaar door te nemen en waar gewenst nog elementen te schrappen of toe te voegen. Die bijeenkomst is op woensdagavond 19 februari om 20.00 uur in De Buitenwacht, Bosboom-Toussaintstraat 67.

Wanneer?
19 maart 2014 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
de Buitenwacht
Locatie:
Bosboom Toussaintstraat 67
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.