Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Voorjaarskledingbeurs UVV

Voorjaarskledingbeurs UVV

Op 14 en van 17 tot 21 maart wordt deze bekende tweedehands beurs gehouden in de wijkzaal van de Pauluskerk, Alb. Agnesstraat  2. Om klantvriendelijker te kunnen werken en om doorstroming te bevorderen is besloten om al op vrijdag 14 maart van 9-17 uur de innamedag  te houden. Dus alleen op vrijdag 14 maart kunt u inleveren! 

Daardoor kan men op maandag 17 maart direct om 10.00 uur starten met de verkoop.  

Voor het inleveren worden op vrijdag 14 maart vanaf 8.00 uur volgnummers uitgegeven. Per persoon worden maximaal 15 stuks voorjaars- en zomerkleding voor dames en kinderen ingenomen, die heel, schoon en modieus moet zijn.

De beurs is dagelijks geopend van 9.30-17.00 uur, op maandag en dinsdag zijn er ook koopavonden van 19.00-21.00 uur. Woensdag is er vanaf 13.00 uur uitverkoop kinderkleding en donderdag algehele uitverkoop, waarna de beurs om 14.00 uur sluit.

Overgebleven kleding kan worden gedoneerd ten behoeve van de Kledingbank, Oost-Europa e.d. Een deel van de opbrengst gaat naar Zorgboerderij "De Veldlinden". Voor meer informatie kunt u bellen met 078-6172802.

 

Wanneer?
Van 14 maart 2014 10.00 uur tot 21 maart 2014 00.00 uur
Organisator
Unie van Vrijwilligers
Locatie:
Wijkzaal van de Pauluskerk, Alb. Agnesstraat 2
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.