Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

25 jaar Jozua Dordrecht

25 jaar Jozua Dordrecht

Op 1 april a.s. is het 25 jaar geleden dat in Dordrecht de officiële openingsdienst plaatsvond van de Evangelische Gemeente Jozua. Na een aantal omzwervingen is Jozua uiteindelijk terechtgekomen in het huidige gebouw aan de Sikkelstraat 2 en is ze uitgegroeid tot een bloeiende gemeente van bijna 1500 leden.

‘Een reden om te vieren!’ zegt Wim Grandia, sinds 2006 als voorganger verbonden aan Jozua. ‘We zijn dankbaar voor de jaren die achter ons liggen waarin de gemeente voor velen tot zegen mocht zijn. Niet alleen voor gemeenteleden maar vanaf het begin was het ons doel om als kerk ook van betekenis te zijn voor de stad Dordrecht.’ Hieruit zijn initiatieven voortgekomen als de Huisraadbank, de halfjaarlijkse 1-2-3-euro kledingbeurs en de jaarlijkse kerstmaaltijd in de Dordtse lunchroom ‘Den Witten Haen’.  Ook participeert Jozua in activiteiten van het Leger des Heils en in diensten in de gevangenis. ‘Hoe ik Jozua zou willen omschrijven? “Een inspirerende kerk met passie voor God en hart voor mensen”. Dat is in ieder geval onze missie’, aldus Wim.

Zondag 6 april is uitgeroepen tot ‘jubileumzondag’ en op deze dag wordt er op verschillende manieren stilgestaan bij 25 jaar Jozua. Om 12:00 uur is er speciale jubileumdienst met aansluitend een receptie voor genodigden en (oud-)leden van Jozua en om 16:00 uur is er een jubileumconcert met bijdrages van verschillende koren en bands. Alle onderdelen zijn gratis toegankelijk en iedereen is welkom. Het hele programma is te vinden op www.jozua.nl

Wanneer?
25 maart 2014 van 12.00 tot 00.00 uur
Organisator
Jozua Dordrecht
Locatie:
Sikkelstraat 2
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.