Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Onderwijsmuseum ook aanwezig op stadsdebat

Onderwijsmuseum ook aanwezig op stadsdebat

Tijdens het stadsdebat op woensdag 26 maart levert ook het Nationaal Onderwijsmuseum een bijdrage aan het voorprogramma. Speciaal voor ondernemers uit de binnenstad geeft het Nationaal Onderwijsmuseum een kleine presentatie over het nieuwe museum in De Holland.
Het elfde debat richt zich op de kansen voor de binnenstad. De heropening van het Onderwijsmuseum in De Holland zorgt voor een nieuwe impuls en nieuwe bezoekers en heeft een positieve invloed op de ontwikkeling van de Dordtse binnenstad.

Het stadsdebat is vrij toegankelijk en wordt elke drie maanden georganiseerd door de journalisten Thijs Blom, Kees Thies, Maarten van Wijk en Hans Berrevoets.

Activiteit   Stadsdebat – kansen voor nieuwe lente voor binnenstad

Wanneer  woensdag 26 maart 2014 om 19.00 uur
    
 

Wanneer?
26 maart 2014 van 19.00 tot 00.00 uur
Organisator
Onderwijsmuseum
Locatie:
Vriesestaete, Vriesestraat 22
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.