Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

‘Het knisperen van papier’

‘Het knisperen van papier’

een presentatie van Harry Aardoom in het Open Huis in de Ontmoetingskerk.

Op woensdagmorgen 26 maart is er weer een Open Huis in de Ontmoetingskerk. Deze morgen geeft Harry Aardoom een presentatie met de titel: ‘Het knisperen van papier’. Hierin vertelt hij over de organisatie en het functioneren van de rechtbank van voor 1800. Menselijke verhalen uit de omgeving van Dordrecht, soms hilarisch, dan weer ontroerend of zeer herkenbaar passeren de revue.

Van 10.00 tot 12.00 uur is iedereen van harte welkom in de ontmoetingsruimte van de kerk. Er is koffie en thee met wat lekkers en ook gelegenheid voor ontmoeting of een fijn gesprek. De bussen van de lijnen 5 en 7 stoppen voor de ingang van de kerk (Slangenburg 3).

Wanneer?
26 maart 2014 van 10.00 tot 12.00 uur
Organisator
Teekengenootschap Pictura
+31(0)78 6149822
info@pictura.nl
Locatie:
Voortsraat 190-192
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.