Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Filmvertoning in Binnenvaartmuseum

Filmvertoning in Binnenvaartmuseum


Woensdag 26 maart om 19.30 uur worden aanboord van de Rene Siegfried films getoond met als onderwerp “varen in Frankrijk”.
Sjaak Grinwis zal deze films begeleiden met deskundig commentaar.
Deze zomer gaat de maritieme studiereis, georganiseerd door vereniging De Binnenvaart, naar rivieren en kanalen in zuid Frankrijk. Om alvast in de stemming te komen wordt er woensdag een franse avond georganiseerd. Tijdens de filmvertoning waant de bezoeker zich op de franse wateren, een stokbroodje met franse kaas en een Frans wijntje zal de stemming kompleet maken.
De Rene Siegfried ligt in het Wantij aan de Maasstraat 13 in Dordrecht.
Zaal open vanaf 19.00 uur, toegang is gratis.
 

Wanneer?
26 maart 2014 van 19.00 tot 00.00 uur
Organisator
Binnenvaartmuseum
Locatie:
Maasstraat 13
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.