Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Christiaan Kuyvenhoven & Gulnara Shafigullina

Christiaan Kuyvenhoven & Gulnara Shafigullina


Cosima, de liefdesgeschiedenis van Liszts dochter, Wagners vrouw

Op zaterdag 29 maart is er in Ketel 1 Cosima, de liefdesgeschiedenis van Liszts dochter, Wagners vrouw. Een muziektheatervoorstelling met vertelling en muziek door pianist Christiaan Kuyvenhoven en zangeres Gulnara Shafigullina. Dit concert, in de serie TOP klassiek, start om 20.00 uur.

In Cosima vertelt Kuyvenhoven, laureaat van het Internationaal Franz Liszt Piano Concours, het intrigerende levensverhaal van de dochter van de negentiende-eeuwse pianovirtuoos Franz Liszt. Tijdens de concertvoorstelling voert hij verschillende pianobewerkingen van muziek van Wagner live uit. Hij begeleidt sopraan Gulnara, winnares van het Internationaal vocalisten Concours Den Bosch, in een aantal Wesendonck-Lieders en de schitterende liefdesaria Isoldes Liebestod.

Meer informatie en verkoop van kaarten is te vinden op  www.muziekstroomdordrecht.nl of www.energiehuis.nl.

Wanneer?
29 maart 2014 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
Energiehuis
Locatie:
Noordendijk 148
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.