Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Klokschuifconcert

Na een nauwelijks merkbare winter gaat op zondag 30 maart de zomertijd weer in.Dat is voor de Drechtstad Muziekvereniging weer het sein om een concert in het eigen verenigingsgebouw aan de Schenkeldijk te verzorgen.Twee keer per jaar, bij het schuiven van de klok geeft deze Dordtse vereniging een gratis toegankelijk klokschuifconcert.Het concert begint om 14:00 uur.Locatie: Schenkeldijk 8c in Dordrecht
Wanneer?
30 maart 2014 van 14.00 tot 15.30 uur
Organisator
Drechtstad Muziekvereniging
jnfgmtak@gmail.com
Locatie:
Schenkeldijk 8c Dordrecht
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.