Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

CLUB DOWNBEAT presents The Soul Snatchers ft Jimi Bellmartin

CLUB DOWNBEAT presents The Soul Snatchers ft Jimi Bellmartin

Club Downbeat staat op zondagmiddag 30 maart in het teken van down-to-earth funk & soul met de vette jaren ’60 en ’70 als onmiskenbare inspiratiebron. Ditmaal zijn The Soul Snatchers ft. Jimi Bellmartin te gast.

The Soul Snatchers zijn geen standaard soulband maar brengen pure soul voor de liefhebber en zo aanstekelijk dat ook het grote publiek meteen bij de spreekwoordelijke lurven gepakt wordt. Met hun eigenwerk pretenderen The Soul Snatchers niet de soul te hebben uitgevonden, evenmin proberen ze hem opnieuw uit te vinden; ze hébben hem… en ze willen hem maar al te graag delen!
De ritmesectie van heavy drums en bonkende bas legt de solide basis waarop het gorgelende Hammond-orgel en de galmende gitaar de kortste weg naar je ziel weten te vinden. Voeg daar aan toe de driekoppige blazerssectie The Dynamite Horns en de opzwepende performances van de charismatische zanger Curtis T. en special guest Jimi Bellmartin en alle ingrediënten voor een echte soul party zijn aanwezig.

De Soul Snatchers toerde de afgelopen jaren veelvuldig door Europa maar gelukkig doen ze thuishaven Dordrecht weer eens aan waar ze in 2012 alweer voor het laatst te zien en te horen waren.

Plaatwerker & Draaier
Muzikaal zal de middag/avond verder worden omlijst door twee bekende Dordtse deejays te weten: „Plaatwerker & Draaier”. Speciaal voor deze gelegenheid trekken de heren hun vinylkast leeg om de bezoekers te trakteren op hun fijnste knisperende Roots- en Soul platen.

Daantje Kookt
Bij goede muziek hoort een lekker drankje maar een goede maaltijd maakt het feest helemaal compleet. Daarom heeft de organisatie het idee opgevat om cateraar Daantje Kookt te vragen. Voor een tientje extra wordt de inwendige mens ook nog eens verwend met een goed soepje vooraf en een heerlijk hoofdgerecht. Eenvoudig, vegetarisch, gezond met verse ingrediënten en lekker!

CLUB DOWNBEAT presenteert The Soul Snatchers
Zondagmiddag 30 maart
Dolhuisstraat 53 – Dordrecht
Open: 15:30 uur / Aanvang: 16:30 uur

Wanneer?
30 maart 2014 van 15.30 tot 16.30 uur
Organisator
Club Downbeat
Locatie:
Dolhuisstraat 53
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.