Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Warenhuis: muzikale jeugdvoorstelling

Warenhuis: muzikale jeugdvoorstelling

Een dag niet gekocht is een dag niet geleefd. Dat is het motto van de medewerkers en bezoekers van het warenhuis dat centraal staat in de gelijknamige  grappige jeugdvoorstelling die op zondag 30 maart te zien is bij Kunstmin in het Energiehuis.
In het warenhuis is het een drukte van belang. Geen wonder, want eenmaal binnen lijkt alles mooier dan het is. Iedereen die naar binnen stapt, vergeet voor heel even zijn zorgen van buiten.  Het warenhuis verkoopt troost;  vers, verpakt of diepgevroren. Maar hoe lang duurt troost? Alle medewerkers zitten klaar, dat is op zich al een troostende gedachte. Ze gaan hun uiterste best doen om de klanten  met een glimlach het pand te laten verlaten.
De muzikale en beeldende voorstelling Warenhuis van toneelgezelschap Beumer en Drost  is leuk voor iedereen vanaf acht jaar.

Wanneer?
30 maart 2014 van 14.00 tot 00.00 uur
Organisator
Stichting Kunstmin
Locatie:
Machine 3 in het Energiehuis
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.