Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Veiling bij Opnieuw & Co Dordrecht

Veiling bij Opnieuw & Co Dordrecht

Opnieuw & Co Dordrecht houdt op zaterdag 12 april 2014 voor de zevende keer een grote veiling van bijzondere artikelen die het afgelopen jaar zijn binnen gekomen. Deelname aan de veiling is eenvoudig en is gratis. U kunt zich voorafgaand aan de veiling inschrijven en meteen mee bieden op ruim 100 leuke artikelen. De veiling start om 13.30 uur aan de Merwedestraat 54 in Dordrecht. Onder de hamer komen onder andere meubelen, sieraden (Goud en zilver), glaswerk, speelgoed, schilderijen en leuke verzamel artikelen. Veilingmeester Willem de Jong zorgt samen met live muziek voor een gezellige middag.

Opnieuw & Co heeft inmiddels 6 vestigingen in de regio en er werken ruim 300 mensen. Samen met de gemeenten en HVC zorgen we voor de inzameling en verwerking van 3000 ton huisraad en 1000 ton kleding. Deze goederen sorteren we en proberen we te hergebruiken in onze regio. Dit is goed voor lokale sociale werkgelegenheid en hergebruik. Opnieuw & Co werkt onder andere samen met Bouman GGZ, Het DaVinci College, Drechtwerk, HVC en de gemeenten.

Opnieuw & Co is lid van de Branchevereniging Kringloopbedrijven Nederland welke dit jaar 20 jaar bestaat. Om die reden zal op 2 oktober 2014 een groot landelijk congres georganiseerd worden in Het Energiehuis in Dordrecht met als thema: De toekomst van de kringloopbranche.
Kijk voor de veilinglijst op www.opnieuwenco.nl
 

Wanneer?
12 april 2014 van 13.30 tot 00.00 uur
Organisator
Opnieuw & Co
Locatie:
Opnieuw & Co Dordrecht
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.