Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Cursus citytrainer

Cursus citytrainer
Citytrainer is één van de activiteiten van Dordt Sport om jongeren te verleiden tot een gezonde en actieve leefstijl. De activiteit maakt deel uit van de Doe ff Gezond aanpak in Dordrecht-West. Jongeren die interesse hebben om deel te nemen, kunnen zich aanmelden via de onderstaande website.
Wanneer?
Van 4 maart 2014 17.00 uur tot 29 april 2014 19.00 uur
Organisator
Sportcomplex Crabbehof
r.waalboer@dordrecht.nl
Locatie:
Vorrinklaan 202
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.