Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Open dag van het NFN

Open dag van het NFN

Elk jaar organiseert het NFN een open dag. Dit jaar is dat op zondag 1 juni aanstaande. De Dordtse Naturisten Vereniging Goed Af doet deze dag voor iedereen, die hier belangstelling voor heeft, haar poorten open.

Het landelijk thema van dit jaar Open en Bloot, sluit perfect aan bij Goed Af. De sfeer op het terrein is namelijk erg prettig, open en bloot. Iedereen van jong tot oud kan op deze dag kennis komen maken met naaktrecreatie en ervaren wat het is om onbezorgd bloot recreëren in Dordrecht.

Aan de rand van Dordrecht, Smitsweg 3, vindt u de 3,5 hectare grote camping van Goed Af. Het terrein is prachtig groen en parkachtig ingericht. Een plekje in de zon of in de schaduw, op een veldje met meerdere of alleen, alles is mogelijk. Bezoekers die de eerste maal Goed Af bezoeken verbazen zich dat zo’n terrein met een prachtige natuur, douches, toiletten, clubgebouw met bar, een zwem- en peuterbad en diverse sport en spel mogelijkheden binnen Dordrecht te vinden is. Leden van Goed Af hebben natuurlijk altijd toegang tot het terrein. In de wintermaanden zwemmen we in de “Hoge Devel” in Zwijndrecht.

De verenigingsleden heten u zondag 1 juni, tussen 10.00 en 17.00 uur van harte welkom. U kunt dan onder het genot van een drankje en een hapje kennis komen maken. Op de open dag hoeft u overigens niet uit de kleren.

Gratis naar de SAUNA
Bevalt het allemaal zo goed op het terrein en wordt u deze dag gelijk lid, dan ontvangt u een super aantrekkelijke korting op de contributie. Daarnaast krijgt elke volwassene die zich deze dag als lid inschrijft een gratis dagentree bij Thermen Binnen den Maas in ’s-Gravendeel. Op deze manier kunt u een dag heerlijk “Open en Bloot” genieten en gebruik maken van alle faciliteiten die deze grote nieuwe sauna te bieden heeft.

 

Wanneer?
1 juni 2014 van 10.00 tot 17.00 uur
Organisator
Dordtse Naturisten Vereniging Goed Af
info@goedaf.nl
Locatie:
Smitsweg 3
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.