Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Tweede Fietsvierdaagse

Tweede Fietsvierdaagse

Rond Uit Dordrecht verbindt de stad met de Biesbosch.

Rond Uit Dordrecht organiseert van 3 tot en met 6 juni de tweede fietsvierdaagse vanuit Dordrecht. Er zijn weer mooie routes uitgezet die de unieke kwaliteiten van Dordrecht, de Biesbosch, Ijsselmonde en de Waarden op een mooie wijze met elkaar verbinden.

De routes zijn 30, 50 en 80 km per dag. De routes gaan richting Schoonhoven, Rotterdam, Oosterhout en Willemsstad. Tijdens deze week kan door de deelnemers gratis gebruik worden gemaakt van de Waterbus. Omdat veel deelnemers niet uit Dordrecht komen is erook een avondprogramma opgesteld.

Samen met de Bibliotheek  en de Fietsersbond wordt op 3 juni een avond georganiseerd in het Dordrecht Museum met de schrijver / columnist Bert Wagendorp over zijn boek Ventoux. Dit boek wordt binnenkort verfilmd. Verder wordt er op verschillende dagen een stadsrondleiding verzorgd, een rondleiding door de Grote Kerk en een bezoek aan de distilleerderij van Rutte &
Zie voor meer informatie: www.ronduitdordrecht.nl

Wanneer?
Van 3 juni 2014 00.00 uur tot 6 juni 2014 00.00 uur
Organisator
Rond uit Dordrecht
Locatie:
Dordrecht e.o.
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.