Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Werelds met Pan con Timba

Werelds met Pan con Timba

Op 7 juni zorgt de tienkoppige Cubaanse band Pan con timba voor een swingend optreden in Jazzpodium DJS. De band bestaat sinds 2008 maar heeft zich onlangs volledig in een nieuw jasje gestoken, met een nieuwe sound tot gevolg: ‘TimbaSon’. Hiermee beslaat deze band zowel de traditionele Cubaanse muziek zoals de Son, bekend geworden door de Buena Vista Social Club, als de meer moderne Cubaanse muziekstromen.

Pan con timba is een Cubaanse spreuk die refereert aan het samenvoegen van verschillende smaken om iets overheerlijk nieuws te creëren. Een betere beschrijving van deze band er bestaat niet.

Deze swingende Cubaanse band bestaat uit rasmuzikanten vanuit alle windstreken, maar hun muziek is 'tipico cubano'. Kortom: Een heerlijke avond in ‘Cubaanse sfeer’ aangevoerd door leadzanger Vidal Cruz Conde.

Elke eerste zaterdag van de maand brengt Jazzpodium DJS onder de noemer ‘Werelds!’ een feestelijke live-band die ‘wereldmuziek’ speelt, variërend van Balkanbeat en Latin tot Afrikaans en reggae.

Datum: 7 juni 2014
Plaats: Jazzpodium DJS
Adres: Grotekerksplein 1
Deur open: 21.30 uur / aanvang: 22.30 uur.
Entree: 8,- / Leden 4,- < 25

Wanneer?
7 juni 2014 van 21.30 tot 00.00 uur
Organisator
Jazzpodium DJS
Locatie:
Grotekerksplein 1
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.