Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Inloopavond definitief ontwerp Noorderdiepzone

Inloopavond definitief ontwerp Noorderdiepzone

De gemeente houdt op donderdag 12 juni een inloopavond over het definitieve ontwerp van de Noorderdiepzone, onderdeel van het project Nieuwe Dordtse Biesbosch. U bent van harte welkom om de inloopavond te bezoeken.
 
In het definitieve ontwerp zijn de opmerkingen, gemaakt op de informatieavond van 18 december 2013, zoveel mogelijk verwerkt. De antwoorden op vragen die gesteld zijn tijdens deze bijeenkomst kunt u nog lezen op www.nieuwedordtsebiesbosch.nl.

De inloopavond vindt plaats in het Parkhuis (zaal Trefpunt), Haaswijkweg Oost 69A in Dordrecht en is van 18.30 tot 21.00 uur.

Programma:
18.30-19.30 uur: Start van de avond waarbij u aan de hand van plattegronden kennis kunt nemen van het definitieve ontwerp. Er is ook gelegenheid tot vragen stellen aan medewerkers van de verschillende disciplines.

19.30-20.00 uur: Welkom en toelichting door portefeuillehouder Bert van de Burgt . Presentatie ontwerp Noorderdiepzone door landschapsarchitect Harm Veenenbos via een film.
   
20.00-21.00 uur: Vervolg van de avond waarbij u aan de hand van plattegronden kennis kunt nemen van het definitieve ontwerp. Er is ook gelegenheid tot vragen stellen aan medewerkers van de verschillende disciplines.

21.00 uur: Einde.

Informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Angélique Karten, tel. 078-770 4295. Wilt u de laatste ontwikkelingen van het project volgen? Dan kunt u zich aanmelden voor de digitale nieuwsbrief van de Nieuwe Dordtse Biesbosch, via www.nieuwedordtsebiesbosch.nl onder het kopje Nieuws en Publicaties.

Wanneer?
12 juni 2014 van 18.30 tot 21.00 uur
Organisator
Gemeente Dordrecht
Locatie:
Parkhuis (zaal Trefpunt), Haaswijkweg Oost 69A i
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.