Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Crescendo's 'Walk of Fame'

Crescendo's 'Walk of Fame'

Loop op 14 juni over de rode loper het Energiehuis in Dordrecht binnen en waan u in de wereld van de Oscars, glitter en glamour tijdens Crescendo's Walk of Fame. Het A-Orkest en de jeugd van Muziekvereniging Crescendo Sliedrecht laten u tijdens een avondvullend programma genieten van de mooiste filmmuziek.

Wanneer?
14 juni 2014 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
Energiehuis
Locatie:
Noordendijk 148
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.