Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Wantij afterparty: The Partysquad in Bibelot

Wantij afterparty: The Partysquad in Bibelot

Zaterdag 14 juni bouwt The Partysquad, na afloop van het wantijfestival, een feest in de Main Stage van Bibelot.  The Partysquad bestaat uit producers- en dj/mc duo Jerry & Ruben. De heren werden geïntroduceerd aan het publiek als ‘Bazen van de Club’. Inmiddels vullen ze week na week, wereldwijd vele dansvloeren!

Creatieve chaos
Dit duo is al jaren een populaire dj formatie. ‘Creatieve chaos’ is misschien wel het enige hokje waar The Partysquad met zijn internationale en gevarieerde releases enigszins in te duwen zijn. Een ding is in ieder geval altijd hetzelfde geweest, de releases van de Partysquad zijn gemaakt om dansvloeren te rocken; welke stijl het ook betreft. Doe electro, hiphop, reggae, rock, dance, dubstep en alles wat lekker en rauw is in een blender en je komt in de buurt.

Groot succes
In de afgelopen zes jaar steeg de bekendheid van The Partysquad snel. Het duo maakte internationale en Nederlandse hits zoals ‘Ik Ga Hard’ en ‘Fire’. Ook werkten ze samen met wereldberoemde artiesten als Afrojack en Major Lazer. Dit alles zorgde ervoor dat The Partysquad een wereldwijd succes werd en nog steeds is.

Super Zer00s
Na afloop van The Partysquad vervolgt de nacht in Superzer00s. De Zer00’s gaan dwars door pop, dance, pulp, early urban en worden overdwars aan elkaar gedraaid tot één grote dampende dansavond.

Ticketinformatie
Tickets: € 5,50 CJP-pashouders ontvangen 10% korting. Tickets via www.bibelot.net, www.energiehuis.net, de centrale kassa van het Energiehuis (open: di t/m zo 16.00-20.30 uur) of bij voorverkoopadres Velvet Music Dordrecht, Vriesestraat 110.

Wanneer?
14 juni 2014 van 00.00 tot 00.00 uur
Organisator
Poppodium Bibelot
+31(0)78 89 033 21
Locatie:
Noordendijk 148
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.