Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Lezing met high tea door Karin Quint

Lezing met high tea door Karin Quint

Lezing met high tea door Karin Quint, auteur van de reisgids “Het Engeland van Jane Austen”

Karin Quint reisde in de voetsporen van de beroemde schrijfster Jane Austen (1775-1817) en beschreef de locaties die belangrijk waren voor Jane Austen en haar familie en het decor vormden voor haar bekende boeken, zoals Pride and Prejudice  en Sense and Sensibility. Zeer geliefde romans, die succesvol verfilmd zouden worden. Het blijkt dat Jane Austen niet die oude vrijster was, die een teruggetrokken leven leidde in een kleine cottage op het Engelse platteland. Naast haar landelijke woonplaats in Hampshire woonde zij ook in het populaire kuuroord Bath en de drukke havenstad Southampton. Ze ging op vakantie naar kustplaatsjes als Lyme Regis, Worthing en Sidmouth en verbleef bij haar broer in Londen.

Tijdens de lezing hoort u meer over het leven van Jane Austen, de belangrijke plaatsen uit haar leven en werk en over de schitterende locaties uit films en series. Karin Quint vertelt over haar eigen ervaringen tijdens haar ‘Austen-pelgrimages’ en hoe u zelf uw Austen-reis kunt plannen. De lezing wordt gehouden op zondag 15 juni om 14.00 uur.

Wanneer?
15 juni 2014 van 14.00 tot 00.00 uur
Locatie:
Wolwevershaven 9
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.