Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Tentoonstelling Willem II

Tentoonstelling Willem II

Tentoonstelling Willem II – Kunstkoning die vanaf 5 maart 2014 te zien is in het Dordrechts Museum. Het is de grootste tentoonstelling in de bijna 175-jarige geschiedenis van het Dordrechts Museum. De tentoonstelling brengt een deel van de indrukwekkende kunstcollectie van koning Willem II voor één keer bij elkaar, nadat de collectie kort na de plotselinge dood van de koning in 1850 onder de hamer ging en verspreid raakte over de wereld.

Voor meer gegevens zie hier ons nieuwsbericht van maandag 20 januari.

Wanneer?
Van 5 maart 2014 00.00 uur tot 15 juni 2014 00.00 uur
Organisator
Dordts Museum
+31 (0)78 770 5320
e.kara@dordrecht.nl
Locatie:
Nieuwe Haven 30
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.