Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

“Schrijf je door de rouw”

“Schrijf je door de rouw”

“Schrijf je door de rouw”, een inspirerende workshop in Café Doodgewoon  
Locatie  De Prinsemarij, Nassauweg 2, Dordrecht  
Omschrijving  Op maandag 16 juni tussen 19.30 en 21.00 uur zijn belangstellenden weer van harte welkom in De Prinsemarij, Nassauweg 2 in Dordrecht voor een nieuwe bijeenkomst van Café Doodgewoon. Dit keer is het thema : “schrijf je door de rouw”.

Zoals bij ieder Café Doodgewoon in Dordrecht is Geertruid van Merwijk, kaderarts palliatieve zorg bij Het Spectrum, gastvrouw . De speciale gast op 16 juni is Anja van der Starre.
Anja is één van de coördinatoren van Hospice de Patio in Dordrecht en ze is daarnaast geschoold in het creatief dagboekschrijven. Hierin geeft ze ook cursussen en workshops, waaronder ‘Schrijf je door de rouw’ en ‘Verder met kanker’.In deze cursussen schrijven deelnemers puur voor zichzelf. Ze leren te (h)erkennen wat wezenlijk voor hen is en krijgen zo handvatten voor de toekomst. De technieken zijn heel eenvoudig, maar bijzonder bemoedigend.

Bij het Café zal Anja meer uitleg geven over het schrijven, wat het je kan brengen en met je kan doen. Wie wil, kan op 16 juni onder begeleiding van Anja ook zelf aan de slag.

Café Doodgewoon richt zich op mensen met een aandoening waarbij genezen niet meer mogelijk is. Te denken valt aan mensen met een ongeneeslijke vorm van kanker, neurologische ziektebeelden, het eindstadium van hartfalen maar ook het eindstadium van COPD. Het is een ontmoetingsplaats waar lotgenoten, mantelzorgers, vrijwilligers en professionals in de palliatieve zorg elkaar in een gemoedelijke sfeer kunnen ontmoeten. Rabobank Drechtsteden sponsort deze bijeenkomsten, waardoor deze kosteloos zijn voor de bezoekers. We heten u graag van harte welkom op 16 juni in De Prinsemarij!
 

Wanneer?
16 juni 2014 van 19.30 tot 21.00 uur
Organisator
Hospice de Patio
Locatie:
De Prinsemarij, Nassauweg 2
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.