Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Pop, new wave en punky hits door Holzstocksucerkklutzbonbon

Pop, new wave en punky hits door Holzstocksucerkklutzbonbon


Holzstocksückerklutzbonbon is dé perfecte zoethouder. Met herwerkingen van punkhits, new-waveklassiekers en popsongs uit heden en verleden weet het duo met gitaar en zang het publiek te imponeren. Inmiddels heeft het Dordtse duo Esther Donkervoort (zang) en Paul Werkhoven (gitaar en zang) al op verschillende podia in binnen- én buitenland gestaan. Zo speelden zij recent nog in Londen (GB) en in Sankt Goar (D). Voor 2014 staat een optreden in New York in de planning! Uiteraard blijft het duo ook haar eigen stad trouw. Kom snel zelf op 20 juni a.s. proeven en ervaar…dit smaakt naar meer.

Website: www.holzstock.com

Waar: De Vreemde Eend

Facebook: https://www.facebook.com/holzstock

Wanneer?
20 juni 2014 van 20.00 tot 00.00 uur
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.