Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

3 x Bach = 2014

3 x Bach = 2014

Op zaterdag 21 juni laten Bach Reflections, pianist Ivo Janssen, cellist Larissa Groeneveld en het Drechtsteden Bachkoor horen hoe Bach in 2014 klinkt. Dit belooft een verrassende en verfrissende melange van klassieke muziek en jazz. Zaterdag 21 juni in Ketel 1. Aanvang 20. 00 uur.  

Ivo Janssen zorgt voor het klassieke pianogeluid. De groep Bach Reflections maakt met twee blazers, gitaar en bas van dezelfde Bach pure kamerjazz. En met de bijdrage van het Drechtsteden Bachkoor staat het programma garant voor authentieke vocale uitvoeringen. Larissa Groeneveld brengt tenslotte delen uit de befaamde cellosuites ten gehore.

Bron van inspiratie
Ook voor jazzmusici is de muziek van Johann Sebastian Bach een onuitputtelijke bron van vreugde en inspiratie. Bach Reflections gaat op zoek naar de diepere lagen in zijn werken door deze te verbinden met de jazz muziek van deze tijd. De musici herschikken en hergebruiken onderdelen van de composities van Bach als voertuig voor jazzy improvisaties.

Meer informatie en verkoop van kaarten is te vinden op  www.muziekstroomdordrecht.nl of www.energiehuis.nl

Wanneer?
21 juni 2014 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
Energiehuis
Locatie:
Noordendijk 148
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.