Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Presentatie- en communicatietraining bij ToBe

Presentatie- en communicatietraining bij ToBe

Presentatie- en communicatietraining bij ToBe

Op dinsdagavond 17 juni en 24 juni van 20.00-22.00 uur vindt er bij ToBe in het Energiehuis een 2-weekse presentatie- en communicatietraining plaats.

Iedereen heeft er wel eens mee te maken: een sollicitatiegesprek voeren, een kritische opdrachtgever overtuigen of een volle zaal toespreken. Het zijn verplichtingen die heel wat mensen liever aan zich voorbij laten gaan. Toch valt er niet altijd aan te ontkomen. Een idee, een product en vooral jezelf presenteren vergt veel zelfvertrouwen. Juist op zulke momenten wil het je nog wel eens aan overtuigingskracht ontbreken. In deze korte cursus leer je op geheel eigen wijze, duidelijk en aangenaam het woord te voeren. Jan Stroeve is werkzaam als regisseur en theaterdocent bij ToBe en heeft voor deze training de nodige ervaring opgedaan binnen het bedrijfsleven waar hij regelmatig workshops verzorgd. Kosten voor deze cursus: € 40,-.
Opgeven voor deze cursus kan via klant@tobe.nl. Kijk voor ons complete aanbod op www.tobe.nl .

Wanneer?
Van 17 juni 2014 20.00 uur tot 24 juni 2014 22.00 uur
Organisator
Stichting 'To Be'
613 31 44
info@stichtingtobe.nl
Locatie:
Dordrecht
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.