Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Opening Wijkwinkel in De Prinsemarij: Groots feest tijdens Dag van Nieuw Krispijn

Opening Wijkwinkel in De Prinsemarij: Groots feest tijdens Dag van Nieuw Krispijn

Tussen het Paulusplein en de Nassauweg vindt zaterdag 28 juni de Dag van Nieuw Krispijn plaats. Dit is een jaarlijks terugkerend groots wijkfeest met een braderie tussen 10.00 en 16.00 uur. Deze dag houdt Het Spectrum een open dag in De Prinsemarij.

Wanneer?
28 juni 2014 van 10.00 tot 00.00 uur
Organisator
Nieuw Krispijn
Locatie:
Nieuw Krispijn
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.